Ægtepar sparede en tredjedel på udgifterne til deres regnskab…med hjælp fra Mer Revision!

Dette er historien om et ægtepar, der i mange år havde rejst i Italien. De havde en stor passion for landets madkultur og besluttede en dag at starte deres eget lille firma, der importerede delikatesser fra Italien.

Spekulationer omkring regnskab?

Firmaet gik godt og ægteparret var glade for, at de kunne dele deres passion med deres kunder. De havde dog nogle spekulationer omkring deres regnskab som de også synes var en stor udgift for deres lille firma.

Stort ringbind med hundredvis af bilag

De havde typisk et stort ringbind, indeholdende 300-400 bilag i kvartalet. For at få lavet deres regnskab, betalte ægteparret omkring 8.000 kr i kvartalet. For dem var dette et højt beløb.

De kontaktede Mer Revision for råd og vejledning. Hos Mer Revision ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver, at give vores kunder de rigtige værktøjer til selv, at kunne strukturere deres bilagsmateriale på bedste vis.

Strukturer dine bilag på en nem måde

Mer Revision instruerede ægteparret i hvordan de, ved at afsætte blot en smule ekstra tid, selv kunne strukturere deres bilag efter deres kontoudtog og efterfølgende sende kontoudtoget i en excel-fil. En funktion der er tilgængelig i samtlige net-banker.

Få hjælp til selvhjælp og spar mange penge

Mer Revision fik, ved hjælp af denne kyndige vejledning, ægteparrets udgifter til deres regnskab, helt ned på en tredjedel af det beløb de tidligere havde betalt. Ægteparret var meget glade og kunne nu fokusere på deres passion med en helt anden ro i sindet. Mer Revisions rådgivning blev dermed, for dette lille firma, en slags hjælp til selvhjælp, der sparede dem for mange penge i kvartalet.

Ønsker du også hjælp til dit regnskab?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Udfyld formularen og vi ringer dig op.Personfølsomme oplysninger er ændret, men det grundlæggende budskab i succeshistorien er fra den virkelige verden.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.