Bogføring København

Professionel bogføring nær København

Alle virksomheder har pligt til at foretage en bogføring af deres arbejde, så der er klarhed over alle økonomiske transaktioner.

Mer Revision er beliggende i Roskilde kun er kort køretur fra København, og vi tilbyder en effektiv og professionel bogføring, revision og økonomisk rådgivning. Hvis din virksomhed er momsregistreret bistår vi også gerne med beregning af dit momsregnskab, og vi hvis du har ansatte, kan vi også varetage din lønadministration.

Hos Mer Revision sørger vi hele tiden for at følge med udviklingen inden for vores felt, så vi kan give dig den bedste service. Hvis du søger en revisor i nærheden af København til at varetage din bogføring, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os eller send os en e-mail, så finder vi sammen frem til den rette løsning for dig.

Effektiv bogføring – Mer revision Roskilde nær København

Vi effektiviserer din bogføring ved at anvende digitale løsninger, og på den måde kan vi give dig en hurtig men korrekt bogføring til en fornuftig pris. Vi arbejder i forskellige bogføringssystemer såsom e-conomic og vores eget interne system, og vi kan både bistå med bogføring af elektroniske bilag og bilag i papirform.

Hos os kan du være sikker på løbende at modtage rapporteringer, således at du bevarer overblikket over din virksomheds overskud.

Bogføringen er grundlaget for virksomhedens årsregnskab, og derfor er det vigtigt at have styr på sin bogføring. Du behøver dog ikke nødvendigvis selv at varetage bogføringen, og i mange tilfælde kan det være rigtig godt givet ud at uddelegere bogføringen til en erfaren revisor. På den måde bliver arbejdet udført hurtigere og mere effektivt, og du sikrer dig samtidig, at det bliver udført korrekt og til tiden. Hos Mer Revision tilbyder vi gerne at stå for bogføringen af din virksomhed. Vi giver dig en individuel løsning, der passer til netop dine behov, og vi tilbyder bogføring i det interval, du måtte ønske.

Kontakt os – Mer revison (bogføring, regnskab, Revision & m.m.)

Hvis du gerne vil have hjælp til at få varetaget din bogføring af en professionel og erfaren revisor i nærheden af København, er Mer Revision et trygt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores services. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få rutevejledning fra København til vores revisionskontor i Roskilde

Movia rejseplan fra København til vores revisor kontor i Roskilde

Du kan nemt komme til vores adresse i Roskile, vi har gjort det nemt for dig så du blot behøver indtaste egen adresse i linket forneden

Revisor i København

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.