Bogføring

Individuelle løsninger

Alle virksomheder og foreninger har pligt til at bogføre deres økonomiske transaktioner, og bogføringen danner grundlaget for det vigtige årsregnskab.

Har du styr på din bogføring?

Vores påstand er, at hvis du som virksomhed ikke har styr på dit bogholderi, vil der i langt de fleste tilfælde ikke være grundlag for en succesfuld virksomhed.

Få professionel hjælp

Hvis du ikke selv har erfaring med bogholderi, kan vi hos Mer Revision stå for din bogføring eller hjælpe dig godt i gang med dette. Vi giver dig en individuel løsning, der passer til netop dine behov og tilbyder bogføring i det interval, du måtte ønske.

Hvis du ikke har styr på dit bogholderi, vil der i de fleste tilfælde ikke være grundlag for en succesfuld virksomhed.

Digital bogføring

Hos Mer Revision benytter vi os af digitale løsninger, som effektiviserer bogføringen. Vi arbejder i flere forskellige bogføringssystemer herunder blandt andet e-conomic og vores eget interne system.

Få løbende rapportering

Vi sørger for, at du modtager rapportering, så du løbende kan følge med i din virksomheds overskud, hvem der skylder dig penge, og hvor meget du skylder dine leverandører. Vi kan både bistå med bogføring af elektroniske bilag eller i papirform.

De nyeste teknologier

Som revisionsvirksomhed følger vi hele tiden med i udviklingen inden for bogholderi, således at vi kan være effektive og konkurrencedygtige. Er din virksomhed momsregisteret bistår vi gerne med beregning af momsregnskab, og har du ansatte, kan vi yderligere være behjælpelige med lønadministration.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere viden om, hvordan vi kan hjælpe dig med din bogføring, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig. Ring i dag på 46 32 56 32.

Se også : Regnskab og revision

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.