Håndværker sparede 40% på revisorregningen…med hjælp fra Mer Revision!

Da vi første gang mødte håndværkeren, som denne historie handler om, var hans udgifter til revision en stor post i virksomhedens budget.

Man skal da have revideret sit regnskab, når man driver et selskab, skal man ikke?

Håndværkeren ejede et lille selskab, hvor den eneste ansatte var ham selv. Hver dag gik han på arbejde med det mål at servicere sine kunder på bedst mulig vis. Han holdt af sit arbejde, og var glad for at eje et selskab, som gav ham frie rammer til at tage de opgaver, han allerhelst ville have. Det meste af papirarbejdet klarede han selv, men til de tungere administrative opgaver havde han helt fra start besluttet sig for at få hjælp.

Gamle revisor var alt for dyr

Ved opstart af sit selskab, havde håndværkeren desuden fået den opfattelse, at det var lovpligtigt for selskaber at få foretaget revision af dets regnskab. Derfor havde han helt fra start hyret en revisor, som hvert år skulle foretage den opgave. De opgaver, som revisoren udførte, udgjorde en budgetpost på ca. 17.000 kroner årligt, og for håndværkeren var det en stor post.

Det betaler sig at få en second opinion

Han kontaktede Mer Revision, for at få en second opinion på den pris, han betalte for revisionen. Det stod hurtigt klart for os, at håndværkerselskabet slet ikke behøvede at få revideret sit regnskab. Han opfyldte nemlig kravene for fravalg af revision. Vil du vide, om du opfylder kravene, kan du læse artiklen her.

Nogle har mulighed for at fravælge revision

Revision er offentlighedens sikkerhed for, at danske virksomheders økonomi er i orden og præsenteres korrekt. For nogle år siden, valgte regeringen dog at lempe revisionspligten for mindre virksomheder, som således ikke længere havde pligt til at få foretaget revision af deres regnskaber. Håndværkeren vidste godt, at det var tilfældet for enkeltmandsvirksomheder, men ikke, at det også gjaldt for hans selskab.

Nu betaler vores kunde KUN for det han har brug for

Mer Revision forklarede ham, at fordi selskabets omsætning lå under 8 millioner årligt, og fordi han ikke havde andre ansatte end sig selv, kunne han fravælge revisionen og derved spare et markant beløb på sin revisionspost. I stedet kunne håndværkeren nøjes med et regnskab med en såkaldt assistanceerklæring, som Mer Revision nu leverer til ham til en årlig pris på 10.000 kroner.

Vil du også spare penge på din revisorregning?

I sidste ende kunne håndværkeren gå derfra med en årlig besparelse på 7.000 kroner, svarende til ca. 40% på sin revisorregning.

Vi sikrede vores kunde flere penge mellem hænderne

Som du nok kan gætte, var håndværkeren en glad mand, da han forlod vores kontor. Håndværkerens historie er langt fra unik. Alt for få virksomhedsejere er klar over, at der er penge at spare på revisionsposten, hvis de blot får den rette rådgivning. Mer Revisions rådgivning sikrede håndværkeren flere penge mellem hænderne, som han kunne bruge til at foretage investeringer, forbedre sin service eller til give sig selv en lønforhøjelse.

Ønsker du også hjælp til dit regnskab?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Udfyld formularen og vi ringer dig op.Personfølsomme oplysninger er ændret, men det grundlæggende budskab i succeshistorien er fra den virkelige verden.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.