Kvalificeret rådgivning

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere dine regnskaber, skattefradrag og bogføringer, eller overvejer du at blive selvstændig, kan vi rådgive om din økonomi og den bedste virksomhedsform.

Mer Revision er din personlige og professionelle revisionspartner. Vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalificeret rådgivning, så du kan træffe de bedste beslutninger for din virksomhed.

Der kan være mange årsager til, at du har brug for økonomisk rådgivning til din virksomhed. Vi rådgiver inden for et bredt økonomisk kompetenceområde, heriblandt skatter eller afgifter. Vi yder også gerne økonomisk rådgivning, hvis du ønsker at opstarte egen virksomhed, holdningsselskab eller vil omdanne din enkeltmandsvirksomhed til et selskab.

Vi yder økonomisk rådgivning inden for

  • Skat og skatteberegning
  • Opstart af ny virksomhed
  • Skattefri virksomhedsomdannelse
  • Fusion
  • Aktieombytning

En god dialog giver et godt samarbejde

Vi stræber efter at lære dig og din virksomhed at kende. Vi tror på, at dialog med vores kunder sikrer et samarbejde, der er sundt for din forretning.

Mer Revision rådgiver adskillige typer virksomheder i relation til deres individuelle behov. Vi kan også hjælpe dig med dine økonomiske spørgsmål og tilpasse vores rådgivning til din virksomhed.

Gode råd er ikke altid dyre, når det handler om din virksomheds økonomi. Mer Revision tilbyder en kvalificeret rådgivning i øjenhøjde, som er tilpasset din virksomhed. Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information om vores rådgivningsydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi er beliggende lige ved motorvejen ved Roskilde, hvilket betyder, at du som kunde hurtigt kan komme frem til Mer Revision, hvis du kommer udenbys fra.

Se også : Regnskab og revision

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.