Medarbejdere

 • Merete Jacobsen

  Registreret Revisor, FSR – danske revisorer

  Merete er grundlæggeren af Mer Revision. Hun blev registreret revisor i 1986 og har mere end tredive års erfaring som revisor. Merete står for den daglige ledelse af virksomheden samt revision, årsrapporter og økonomisk rådgivning.

 • Daniel Jacobsen

  Registreret Revisor

  Daniel har en stor interesse for tal, og han begyndte at arbejde for Mer Revision i 2002. Han er den ældste søn af Per og Merete og blev i 2014 uddannet som cand.merc.aud. I det daglige står Daniel for revision, årsrapport og økonomisk rådgivning.

 • Samuel Jacobsen

  Registreret Revisor

  Samuel elsker at jonglere med tal, og han blev ansat i Mer Revision i 2005. Samuel er den yngste søn af Merete og Per, og han blev færdiguddannet som cand.merc.aud. i 2014. Samuel hjælper til dagligt vores kunder med revision, årsrapport og økonomisk rådgivning.  
 • Per Jacobsen

  Revisorassistent

  Per har stor erfaring inden for IT-branchen. Han har bl.a. arbejdet som underviser, teknisk rådgiver, projektleder og sælger af administrative systemer. Han blev ansat i Mer Revision i 2002 og er Meretes ægtemand. Per er IT-ansvarlig og står for bogføring, lønadministration, ejendomsadministration samt intern administration.

 • Birgitte Hvidberg Korsbro

  Revisor HD (R)

  Birgitte kom til Mer Revision i 2011 – 2 år efter hun blev uddannet som revisorassistent. I sommeren 2016 afsluttede hun sin HD i Regnskab og Økonomistyring. Hos Mer Revision står Birgitte for bogføring, revision, foreningsregnskaber og årsrapporter.

 • Salina Olsen

  Revisorelev

  Salina er revisorelev og kom til i Mer Revision i januar 2017. Salina startede i Mer Revision efter sin tid på Roskilde Handelsskole. I det daglige står hun for bogføring, modtagelse af kunder og diverse arbejdsopgaver.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.