Overvejer du at skifte revisor?

Det er ved at være tid til årsafslutning for rigtig mange virksomheder. Der skal ordnes bilag, laves regnskab, årsrapport og alt, hvad der ellers hører til, når din virksomhed skal nå godt i mål med det forgangne år.

Tiden op til endnu en årsafslutning er for mange virksomhedsejere også anledning til at overveje, om det er tid til at skifte revisor.

Har du haft en af nedenstående overvejelser?

  • Måske har du tænkt over, om der mon er en billigere løsning et sted.
  • Måske har du fået anbefalet en revisor og overvejer, hvorvidt det er et skift værd.
  • Måske har du på anden vis været utilfreds med det samarbejde, du har haft med din revisor.

Det er nemmere at skifte revisor end man tror

Det kan virke som en stor beslutning at skifte revisor. Heldigvis er det faktisk ikke særlig svært. Det kræver bare, at du ved hvilke overvejelser, du skal gøre dig, og at du ved, hvad du leder efter.

Du bør være opmærksom på følgende ting, når du overvejer at skifte revisor

I hvor høj grad ønsker du, at din revisor skal være involveret i din forretning?

Har du behov for hjælp til den daglige bogføring, eller ønsker du blot et ekstra sæt øjne på dit regnskab, når året er slut?

Hvilke krav stilles der til din virksomhedstype?

Der er forskellige krav til revisionen, alt efter om du driver enkeltmandsvirksomhed, ApS, A/S eller holdingselskab. Hvis du er i tvivl, kan du finde svar på mange af dine spørgsmål her, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere sparing.

Revisor er ikke en beskyttet titel, og du skal derfor være opmærksom på, hvem du havner i kløerne på

Vil du være sikker, så husk at se efter betegnelserne statsautoriseret eller registreret revisor.

Er der kemi imellem jer?

Det er ikke ligegyldigt, hvem din revisor er. I skal arbejde tæt sammen, og derfor er det helt væsentligt, at din revisor forstår dig, din virksomhed og de behov, I har. Spørg derfor dig selv: Virker revisoren reelt interesseret i min forretning? Og tror jeg, at revisoren kan tage initiativ?

Skal Mer Revision varetage dit regnskab?

Hos Mer Revision er du altid i centrum. Vi ved, at vores arbejde kan virke komplekst, og derfor gør vi os altid umage for at sikre, at du forstår, hvad vi laver. For os er det vigtigt, at du ved, at du er i trygge hænder. Vi håndterer altid dine oplysninger i fortrolighed og sørger for at formidle vores arbejde i et sprog, der giver mening for dig. Høj faglighed og tætte relationer er i højsædet hos os. Det er sådan vi skaber størst værdi for vores kunder.

Mer Revision er en familiedrevet virksomhed, og siden vores grundlæggelse i 1986 har vi hver dag arbejdet for at sikre vores kunder den største værdi og den bedste service gennem kompetent og professionel rådgivning og en stor forståelse for vores kunders behov.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så du selv kan vurdere, om vi er den rette revisor for din virksomhed?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på 46 32 56 32 eller via vores kontaktformular.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.