Profil

Historien bag Mer Revision

Mer Revision er en revisionsvirksomhed, der blev grundlagt af Merete Jacobsen i 1986, ganske kort efter hun fik tildelt titlen som registreret revisor.

Merete havde tidligere erfaring fra et af Danmarks første revisionsselskaber, og hun har i dag bevæget sig inden for revisionsbranchen i mere end tre årtier.

Siden Mer Revisons begyndelse er virksomheden vokset og består i dag af otte medarbejdere. Samtidig er virksomheden blevet et familieforetagende, da Meretes mand samt to sønner arbejder i Mer Revision.

I fællesskab har familien udviklet virksomheden til den professionelle og troværdige partner, som kunderne kender Mer Revision for i dag.

Vores vision

I Mer Revision har vi en ambition og en vision om at være en troværdig partner for vores kunder.

I vores arbejde er vi yderst punktlige og kvalitetsbevidste, og vi sørger altid for at levere veludførte regnskaber til den aftalte tid. Samtidig har vi en lyst og interesse til at lære vores kunder og deres virksomhed bedre at kende. Så vi i fællesskab kan skabe et langvarigt samarbejde og en skræddersyet løsning, som passer perfekt til den enkeltes forretning.

Vi står til rådighed, når du har spørgsmål, som du ønsker svar på med det samme.

Sådan arbejder vi på dine vegne

Som kunde hos Mer Revision vil du opleve en pålidelig partner, som har en ægte interesse i din virksomhed og som lytter til dine ønsker.

Med en grundlæggende passion for revision kan vi hjælpe dig med flere af dine opgaver, og sammen kan vi skabe et gennemsigtigt forløb, hvor du altid kan se, hvad du betaler for.

Vi lægger samtidig stor vægt på hele tiden at være i øjenhøjde med dig, så du får en revisor, der kommunikerer i et forståeligt og behageligt sprog.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.