Regnskab og revision

Vores kernekompetence

Mer Revisions kernekompetencer er regnskabsudarbejdelse og revision. Uanset hvordan din virksomhed organiseret, har du pligt til at udarbejde et årsregnskab. Det er langt fra alle, der har lyst eller kompetencer til at kaste sig over dette projekt, og det er her, at Mer Revision kommer ind i billedet. Mer Revision har stor erfaring inden for stort set alle brancher og virksomhedsformer, uanset om der er tale om et selskab, en enkeltmandsvirksomhed eller en forening.

Som kunde hos Mer Revision sikrer vi, at alle frister og krav bliver overholdt, og vi hjælper også gerne med at minde dig om, hvornår du som virksomhedsejer, har pligter overfor det offentlige. Uanset om du ønsker, at dit regnskab skal revideres, hvilket sikrer dig en stor grad af sikkerhed eller blot ønsker assistance med regnskabsopstillingen, leverer vi hos Mer Revision altid et professionelt stykke arbejde, der opfylder alle gældende internationale standarder.

Få en uforpligtende og gratis samtale

Vi tilbyder gerne en uforpligtende og gratis samtale om, hvilke løsninger vi mener, vil være bedst for din virksomhed. Vi er altid behjælpelige med indberetning af selvangivelse, upload af XBRL regnskaber, samt andre pligter i forbindelse med din virksomhed eller forenings regnskabsaflæggelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et møde med os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.