Revision København

Professionel revision nær København

Hos Mer Revision nær København tilbyder vi en kompetent og effektiv service til danske virksomheder. Vi kan tilbyde professionel hjælp til dit regnskab, din revision og din bogføring, og vi tilbyder naturligvis også økonomisk rådgivning. Alle vores revisorer er veluddannede, punktlige og professionelle, hvilket sikrer dig altid at få leveret dine regnskaber til den aftalte tid og pris. Hos Mer Revision har vi mange års erfaring med revision og regnskab, og vores kompetente og veluddannede revisorer kan hjælpe med en række forskellige ydelser inden for revisionsbranchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at aftale et gratis opstartsmøde. Så kan vi sammen kan kortlægge, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed.

Fokus på god formidling

Som kunde hos Mer Revision er du altid i centrum, og vi har fokus på at kommunikere i et sprog, der er til at forstå. Vi ved, at revision, bogføring og regnskab kan virke komplekst, hvis man ikke er vant til at arbejde med området. Derfor er vi meget opmærksomme på at formidle vores viden på en måde, så du kan bevare overblikket. Vi lægger vægt på, at du som vores kunde har en indgående indsigt i og kendskab til det arbejde, vi udfører for dig. En god og tydelig dialog med vores kunder er ligeså vigtig som et veludført og veldokumenteret stykke arbejde.

Få et uforpligtende og gratis opstartsmøde

Hos Mer Revision nær København tilbyder vi et uforpligtende, gratis opstartsmøde, så du kan tage stilling til, om du ønsker at indgå et samarbejde med os. Her vil vi sammen drøfte dine ønsker og behov, så du kan blive afklaret med, hvad du gerne vil have ud af et samarbejde med os. Til mødet vil vi også kortlægge de muligheder, vi ser for din virksomhed, og introducere dig om vores kernekompetencer.

Kontakt os – Mer revision Roskilde nær København

Hos Mer Revision nær København får du altid en individuelt tilpasset løsning, som er tilpasset præcis dine ønsker og behov. Hvis du har brug for hjælp til din revision, og du gerne vil finde en revisor i nærheden af København, er du altid velkommen til at kontakte os. Send os en mail eller ring til os. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Nemt at komme til vores adresse i Roskilde

Du finder os i Roskilde på Ledreborg Allé 130 – kun en kort køretur fra København. Vi ligger lige ved motorvejsafkørslen, så vi er lettilgængelige for de af vores kunder, der kommer fra København eller andre nærliggende byer. Vores beliggenhed gør det muligt for os at tilbyde kvalificeret revision for vores kunder fra Storkøbenhavn og resten af Sjælland til en fornuftig pris.

Få rutevejledning fra København til vores revisionskontor i Roskilde

Movia rejseplan fra København til vores revisor kontor i Roskilde

Du kan nemt komme til vores adresse i Roskile, vi har gjort det nemt for dig så du blot behøver indtaste egen adresse i linket forneden

Revisor i København

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.