Revision Roskilde

Få varetaget din revision i Roskilde

Hos Mer Revision i Roskilde kan vi tilbyde danske virksomheder hjælp til diverse opgaver inden for bl.a. bogføring og revision. Vi kan give dig en professionel hjælp til dit regnskab, din revision og din bogføring, så du er sikker på, opgaverne bliver udført korrekt. Vi kan desuden tilbyde økonomisk rådgivning, så alle dine økonomiske beslutninger træffes på baggrund af en grundig viden og indsigt i virksomhedens økonomi.

Revisorerne hos Mer Revision i Roskilde er veluddannede, professionelle og punktlige. Det sikrer dig, at du altid får udført din revision til den aftalte tid og pris. Vi kan hjælpe med en række forskellige ydelser inden for revisionsbranchen, og vi leverer altid et veludført stykke arbejde.

Hvis du gerne vil i kontakt med en kompetent og erfaren revisor i Roskilde, som kan varetage din revision, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os for spørgsmål, eller tag en uforpligtende samtale med os om dine ønsker og behov.

Revision i et forståeligt sprog

Vi mener, at en høj faglighed og tætte, personlige relationer er vejen til et godt samarbejde med dig og din virksomhed. For at have et godt samarbejde er det vigtigt at kommunikere tydeligt, så vi hele tiden forstår hinanden. Derfor lægger vi vægt på at formidle viden om det arbejde, vi udfører for dig, på en konkret og forståelig måde, så du som kunde har en indgående indsigt i den bogføring eller revision, vi varetager for dig. Dialogen med vores kunder er lige så vigtig for os som et veludført og veldokumenteret stykke arbejde. Vi gør os derfor altid umage med at formidle vores arbejde i et sprog, som alle kan forstå.

Uforpligtende opstartsmøde

Hos Mer Revision i Roskilde tilbyder vi et uforpligtende, gratis opstartsmøde. Her kan vi sammen drøfte dine ønsker og behov, så du kan blive afklaret med, om du ønsker at indgå et samarbejde med os. På mødet kan du fortælle mere om, hvad du gerne vil have ud af et samarbejde med os, og vi kan kortlægge de muligheder, vi ser for din virksomhed, og fortælle dig om vores kernekompetencer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at aftale et gratis opstartsmøde.

Kontakt Mer Revision – Revision, bogføring, regnskab & m.m

Hvis du gerne vil have en professionel samarbejdspartner til at varetage din revision er Mer Revision i Roskilde et sikkert valg.

Mer Revision er beliggende i Roskilde på Ledreborg Allé 130. Vi ligger lige ved motorvejsafkørslen, og vi er derfor nemme at komme til for de af vores kunder, der kommer udenbys fra. Vores beliggenhed gør det muligt for os at tilbyde kvalificeret revision for vores kunder fra Storkøbenhavn og resten af Sjælland til en fornuftig pris.

Du finder vores revisor kontor i Roskilde i Adressen forneden

Movia rejseplan fra København til vores revisor kontor i Roskilde

Du kan nemt komme til vores adresse i Roskile, vi har gjort det nemt for dig så du blot behøver indtaste egen adresse i linket forneden

Revisor i København

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.