Vores arbejde som revisorer

Din revisor kan mere end at bruge tal i et Excel-ark

I manges øjne er revisorfaget en tør og kedelig profession, der kun handler om at taste tal ind i et excel-ark. Dog er virkeligheden noget mere nuanceret, og revision indebærer mange forskellige discipliner. Hos Mer Revision er vi professionelle revisorer med et stort repertoire af ydelser, som kan gavne din virksomheds økonomi. Og vi er ikke spor tørre. Tværtimod bestræber vi os på at møde vores kunder i øjenhøjde og at formidle vores arbejde i et nemt og forståeligt sprog.

Hvad kan en revisor gøre for dig?

Revision handler selvfølgelig først og fremmest om tal. Ligeledes er regnskab vores kernekompetence, og vi har med vores revisionserfaring inden for mange forskellige brancher de bedste forudsætninger for at tilpasse vores ydelser til den enkelte virksomhed. Vi tilbyder i øvrigt også individuelt tilpassede bogføringsløsninger, som kan lette og effektivisere økonomistyringen i din virksomhed.

Regnskab og bogføring er dog kun en del af, de ydelser vi som revisorer kan tilbyde. Revision handler også om at kunne rådgive sine kunder, så de får bedre forståelse for deres virksomheds økonomi.

Rådgivningen kan omhandle mange ting – eksempelvis skat og skatteberegning, afgifter og aktieombytning. Men den kan også handle om, hvordan du skal håndtere fusioner, opstart af virksomhed eller omdannelse af selskab. Netop fordi rådgivningen er så stor en del af revisorfaget, kræver vores profession i høj grad også, at vi er i stand til at kunne kommunikere og at kunne følge med udviklingen.

Kontakt os, hvis du vil høre mere

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomheds økonomi, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi garanterer en letforståelig revision blottet for fagudtryk og indforstået revisorsnak. Du kan læse meget mere om vores ydelser.

Kontakt os i dag

Ønsker du et gratis opstartsmøde, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os i dag.

Ring på 46 32 56 32, eller udfyld nemt nedenstående formular.